Multitronic reparationer

multi3

 

Problemstilling og løsninger!

Mange fejl kan rettes på en Multitronic gearkasse, og endda til en fornuftig pris. Derfor er Multitronic reparationer mange gange vejen frem, hvis den er gået i stykker.

Som alle andre type gearkasser, har Multitronic gearkassen også vist sig at have nogle medfødte fejl, der langsomt opstår ved enten almindelig slid, chiptuning eller anden form for overbelastning, så som træk af tunge trailere, campingvogne eller både.

Som nævnt under Multitronic gearkasse har VW-Audi gruppen valgt ikke at sælge en vigtig reservedel til gearkassen. En af tromlerne der trækker kæden.

Går denne i stykker, er der kun en udvej, og det er en fabrikrenoveret original ombytningsgearkasse, eller en brugt gearkasse, hvilket vi dog hos BOS Transmissions A/S ikke anbefaler, da de fleste gearkasser der findes brugt, har kørt lige så meget som din egen, eller mere, og man kan komme ud for at stå med de samme problemer igen få år efter.

Vælger man den originale ombytter kan BOS Transmissions A/S også levere denne til en væsentlig lavere pris, end den man får oplyst hos VW-Audi forhandleren.

Det er dog ikke så tit denne tromle går i stykker, og med reservedelslevering hver dag direkte fra VW/Audi fabrikkerne i Tyskland, har vi altid samtlige reservedele på lager til reparation af denne type gearkasse.

En typisk reparation og den mest almindelige, hvor vi skifter trækkæden, koblingslameller, speedsensorer, pakninger/pakdåser, olierør/support, oliefilter, pakninger og pakdåser, incl olie, af/på montering af gearkassen og reset af onboard-computeren.
er prisen i alt ca. 16.500,00 + moms

En anden fejl på denne type gearkasse, er styreenheden i gearkassen, som vist til højre. Denne enhed kan dog skiftes uden at afmontere gearkassen. og kan skiftes incl. reservedele, olieskift og arbejdsløn fra: 10.000,- + moms

En fabriksny ombytnings gearkasse fra VW-Audi inkl olie, af/på montering og reset af onboard-computeren fra: 32.000,- + moms

Men som alle andre typer gearkasser, er olieskift livsvigtigt for en Multitronic gearkasse, og anbefales at blive skiftet mellem 30-50.000km afhængig af dit kørselsmønster.
Så ring og hør nærmere om en pris på dit bil problem på tlf:+45 46 15 12 66

multitronic3 spejlmulti1multi4multi2
(tryk på hvert af de små billeder for større gengivelse)
BOS Transmissions A/S Snedkergangen 10-12 2690 Karlslunde | Tlf.: +45 46 15 12 66 | Fax: