Multitronic reparationer

multi3

Multitronic gearkassen har været en del af VW-gruppens produktlinie siden 1999.

Multitronic gearkassen er en automatisk transmissionsform, men adskiller sig fra traditionelle automatiske gearkasser ved at bruge en trinløs variabel transmissions (CVT) teknologi i stedet for konventionelle geartrin.

I modsætning til konventionelle automatgearkasser, der bruger et sæt faste geartrin, tillader CVT-teknologien en kontinuerlig og trinløs variation af transmissionens udveksling. I stedet for at have separate geartrin, som i en traditionel automatisk gearkasse, anvender Multitronic en teknologi, der tillader en glidende og ubrudt overgang mellem laveste og højeste gearforhold.

Skulle der opstå fejl på din Multitronic gearkasse, er vi klar til at hjælpe dig bedst muligt videre.

 

Problemstilling og løsninger ved Multitronic gearkasser

Mange fejl kan rettes på en Multitronic gearkasse, og endda til en fornuftig pris. Derfor er Multitronic reparationer mange gange vejen frem, hvis den er gået i stykker.

Som alle andre type gearkasser har Multitronic gearkassen også vist sig at have nogle medfødte fejl, der langsomt opstår ved enten almindelig slid, chiptuning eller anden form for overbelastning, såsom træk af tunge trailere, campingvogne eller både.

Som nævnt under Multitronic gearkasse har VW-Audi gruppen valgt ikke at sælge en vigtig reservedel til gearkassen. En af tromlerne der trækker kæden.

Går denne i stykker, er der kun en udvej, og det er en fabriksrenoveret original ombytningsgearkasse, eller en brugt gearkasse, hvilket vi dog hos BOS Transmissions A/S ikke anbefaler, da de fleste gearkasser, der findes brugt, har kørt lige så meget som din egen eller mere, og man kan komme ud for at stå med de samme problemer igen få år efter.

Vælger man den originale ombytter, kan BOS Transmissions A/S også levere denne til en væsentlig lavere pris, end den man får oplyst hos VW-Audi forhandleren.

Det er dog ikke så tit, at denne tromle går i stykker og med reservedelslevering hver dag direkte fra VW/Audi fabrikkerne i Tyskland, har vi altid samtlige reservedele på lager til reparation af denne type gearkasse.

 

Priser på Multitronic gearkasse reperationer

En typisk reparation og den mest almindelige, hvor vi skifter trækkæden, koblingslameller, speedsensorer, pakninger/pakdåser, olierør/support, oliefilter, pakninger og pakdåser, incl olie, af/på montering af gearkassen og reset af onboard-computeren er prisen i alt ca. 16.500,00 + moms

En anden fejl på denne type gearkasse er styreenheden i gearkassen, som vist til højre. Denne enhed kan dog skiftes uden at afmontere gearkassen. og kan skiftes incl. reservedele, olieskift og arbejdsløn fra: 10.000,- + moms

En fabriksny ombytningsgearkasse fra VW-Audi inkl olie, af/på montering og reset af onboard-computeren fra: 32.000,- + moms

Men som alle andre typer gearkasser er olieskift livsvigtigt for en Multitronic gearkasse og anbefales at blive skiftet mellem 30-50.000km afhængig af dit kørselsmønster.

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Uanset hvilken type hjælp, du har brug for, er vi klar til at dele ud af vores ekspertise og hjælpe dig hurtigt videre. Med vores 45 års erfaring kan du være helt tryg, når du overlader din Multitronic gearkasse reperation til os.

Ring og hør nærmere om en pris på dit bilproblem på tlf:+45 46 15 12 66

multitronic3 spejlmulti1multi4multi2
(tryk på hvert af de små billeder for større gengivelse)
BOS Transmissions A/S Snedkergangen 10-12 2690 Karlslunde | Tlf.: +45 46 15 12 66 | Fax: