Additiver

Din brændstoftank spiller en afgørende rolle for køreoplevelsen, men over tid kan de akkumulere snavs, slitage og aflejringer, der kan påvirke deres ydeevne og holdbarhed. Her kommer brugen af additiver til rengøring ind i billedet som en vigtig del af køretøjets vedligeholdelse.

Automatgearadditiver er udviklet til at forbedre og bevare dit køretøjs funktion. De hjælper med at reducere friktion, beskytte mod slid, og de kan endda forhindre eller minimere skadelige aflejringer og varmeopbygning. Dette bidrager til en jævnere og mere effektiv drift af automatgearkassen. Her på siden har vi samlet et overblik over de additiver, som vi benytter os af i forbindelse med reparationer og vedligeholdelse:

 

4300-S

Smart Blend

Smart Blend syntetisk automatgear additiv er et entydigt blandet syntetisk produkt formuleret til brug i alle automatiske gearolier. Smart Blend additiv indarbejder et syntetisk basemateriale af høj kvalitet med SE (synthetic ester), der reducerer varme, slid & forlænger oliens levetid. Smart Blend indarbejder også friktions forbedringer og forbedrer oliens smører egenskaber og derved optimere gearkassens ydelsesevne. Additivet går i spænd med alle globale OEM automatiske gearolier.

 

3100

 

Multi-Tronic Olie

Smart Blend Synthetics er en fuldt formulerede Multi-tronic (CVT) olie med Avanceret SYNTEUM® Technology. CVT olien er specielt udformet og formuleret til at opfylde alle krav til ydeevne og specifika-tioner for alle CVT gearkasser. Olien sikrer korrekt udførelse og drift af den trinløse gearkasse.

 

4001

Smart blend automatic transmission fluid protection

Forhindrer og eliminerer Torque Converter rystelser. – Forhindrer overophedning & oxidering. – Holder ventiler & governors rene & minimerer chancen for, at de sætter sig. – Lægger et beskyttende lag på geardele og pumper. – Forbedrer kvaliteten af skiftet og holdbarheden. – Forhindrer koblingsstøj. – Kompatibel med alle gearolier. – Forbedrer den totale ydeevne af gearkassen.

60011

Smart blend highly friction modified transmission fluid supplement

Forhindrer overophedning & oxidering. – Holder ventiler og Governors rene, og minimere chancen for de sætter sig. – blødgør hårde gearskift. – Forlænger oliens levetid. – Forhindrer Torque Converter rystelser. – giver gear & pumper et beskyttende lag.

2001

Trans Flush

Life Automotive Produkter opfandt, udviklede og patenterede det første aerosol gearkasse olie-/ kølerrensende produkt i 1993 ved brug af en OEM-godkendt, biologisk nedbrydelig rengørings-middel. Trans Flush’s unikke design og patenteret teknologi har gjort det den mest sælgende oliekøler og linje rens på verdensplan. Den skyller alle de skadelige stoffer (metal spåner og slam) ud fra gearkassens oliekøler og oliekølerrør og forhindrer derved at metalspånerne og slammet ødelægger den nyinstallerede gearkasse.

65001

Smart Blend automatic transmission flush

Konverterer DexronIII ® /Mercon® gearolie til en Mercon V®. – Forhindrer torque converter rystelser. – Forbedrer skiftet ved lave temperaturer. – Forlænger friktions stabilitet og oliens levetid

42001

Smart blend transmission flush

Fjerner overfladisk snavs og andet bundfald. – Forbereder gearkassen til den nye olie. – Renser alle indvendige geardele. – Indeholder ingen alkohol eller skadelige kemikalier. – Til brug med eller uden skylle-udstyr.

 

 

Additiver beskytter dit køretøj

For at opretholde brændstoftankens optimale ydeevne og levetid er brugen af additiver blevet stadig vigtigere. Additiverne er med til at sikre, at du kan køre endnu længere på literen i din bil.

Brændstoftanken er under konstant belastning, og friktionen kan føre til slid og skader på de bevægelige dele. Additiver hjælper med at reducere friktionen og beskytte komponenterne mod slid.  Additiver kan forbedre ydeevnen ved at bevare dens effektivitet og reaktionstid. Nogle additiver er udviklet til at hjælpe med at kontrollere brændstofstankens temperatur ved at reducere varmeopbygning.

Additiver kan også hjælpe med at løsne og fjerne eventuelle snavs eller aflejringer, der akkumuleres over tid. Ved at beskytte og vedligeholde brændstoftanken kan additiver forlænge dens levetid. Dette kan spare dig for betydelige omkostninger i form af reparationer eller udskiftning.

Samlet set er additiver i forbindelse med din brændstofstank afgørende for at opretholde gearkassens sundhed, funktionalitet og levetid. De er en omkostningseffektiv måde at forbedre både din køreoplevelse og dit køretøjs holdbarhed på. Når du passer godt på din automatgearkasse og vedligeholder den, giver du dermed din bil de bedste betingelser.

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål, så tag kontakt til os på tlf. +45 46 15 12 66.  

BOS Transmissions A/S Snedkergangen 10-12 2690 Karlslunde | Tlf.: +45 46 15 12 66 | Fax: